Se curata carnea, se spala cu apa rece si se aureste in ulei incins impreuna cu maruntaiele de pui. Se scoate carnea pe o farfurie si in uleiul ramas
Se curata carnea, se spala cu apa rece si se aureste in ulei incins impreuna cu maruntaiele de pui. Se scoate carnea pe o farfurie si in uleiul ramas se calesc cepele tocate marunt. O data cu cepele se pune in oala si o ceasca de apa calda. Se lucreaza la foc mic, cu oala acoperita. Cand ceapa a devenit sticloasa, se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri, sare si cateva boabe de piper. Se acopera vasul si se mai fierbe totul la foc mic un sfert de ora. Se pune si carnea in sos, se adauga o cana de apa calda si se continua fierberea. Dupa gust, se pot pune in mancare doi cartofi taiati felii mari. Cand mancarea este bine scazuta, se adauga mult marar tocat, se mai fierb impreuna zece minute si se stinge focul.
Tocanita de pui se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu pui
Tocanita din carne de vita
Tocanita de pipote cu inimi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherry Pentru Reteta de gomboti cu prune sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, faina, ulei, oua, prune, zahar...
Reteta de gomboti cu prunePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii