Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingur
Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Se prajesc impreuna 1 – 2 minute, se adauga pasta de rosii, se stinge cu vin, se da gust si aroma cu sare, piper, cimbru, maghiran si se brezeaza (se fierbe inabusit). Intre timp, ciupercile curatate se taie lamele si se calesc cu ceapa tocata marunt si cu patrunjel verde taiat marunt. Ciupercile se adauga la carnea de pui si se da un clocot. Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
Ciorba de loboda cu omletaO placintica e mereu binevenita la masa omului, in orice moment al zilei...
Placinta cu branza si stafide
Comentarii