Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga
Se toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se adauga in vas ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, radacina de telina si cartofii. Se lasa la calit cateva minute, apoi se adauga bulion, boia si enibaharul, se presara faina si se toarna supa de carne. Se adauga din nou carnea si se lasa sa fiarba. Se adauga rosiile, sare, piper, cimbru si scortisoara. Se acopera cu un capac si se inabusa o ora.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii