Tocanita de vara cu aripioare de pui

Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • 1 kg ceapa
  • 2 morcovi medii
  • 2 ardei grasi rosii(capia)
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1/2 kg rosii
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.


Tocanita de vara cu aripioare de pui se serveste calda cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci