Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.
Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.
Tocanita de vara cu aripioare de pui se serveste calda cu mamaliguta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii