Aceasta reteta de tocanita de vita este una traditionala din Argentina, in care gusturile ingredientelor folosite se imbina perfect, rezultatul fiind unul neasteptat de delicios.
1. Intr-o oala mare soteaza ceapa, usturoiul si ardeiul verde in uleiul de masline, pana se inmoaie.
2. Adauga cuburile de carne de vita si prajeste-le bine pe toate partile pana isi schimba culoarea.
3. Adauga rosiile din conserva, supa de carne (sau apa), zaharul, varza si caisele uscate si lasa la foc mic pana incepe sa fiarba.
4. Dupa ce incepe sa fiarba lasa tocanita la foc mic pentru o ora. Adauga sare si piper dupa gust, si mai adauga supa de carne daca e necesar. Lasa la foc mic pana cand carnea de vita e frageda. Cu 10 minute inainte de final adauga porumbul boabe.
Tocanita de vita argentiniana se serveste langa cartofi piure sau alta garnitura, sau ca atare.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii
Sukhorukova Golden • 31 August 2023, 14:21 Bună ziua,
Am încercat rețeta de tocanită de vită argentiniană de pe site-ul dumneavoastră și a fost delicioasă! Carnea era fragedă și suculentă, iar sosul era bogat și aromat.
Am urmat cu atenție rețeta, dar am făcut câteva modificări în funcție de propriile preferințe. Am folosit carne de vită dezosată și fără grăsime, și am adăugat puțin mai multă ceapă și usturoi. De asemenea, am folosit vin roșiu roșu, care a dat sosului o aromă mai bogată.
Aș recomanda această rețetă oricui iubește tocanitele de vită. Este o rețetă simplă, dar delicioasă, care este perfectă pentru o cină de familie.