Aceasta reteta de tocanita de vita este una traditionala din Argentina, in care gusturile ingredientelor folosite se imbina perfect, rezultatul fiind unul neasteptat de delicios.
1. Intr-o oala mare soteaza ceapa, usturoiul si ardeiul verde in uleiul de masline, pana se inmoaie.
2. Adauga cuburile de carne de vita si prajeste-le bine pe toate partile pana isi schimba culoarea.
3. Adauga rosiile din conserva, supa de carne (sau apa), zaharul, varza si caisele uscate si lasa la foc mic pana incepe sa fiarba.
4. Dupa ce incepe sa fiarba lasa tocanita la foc mic pentru o ora. Adauga sare si piper dupa gust, si mai adauga supa de carne daca e necesar. Lasa la foc mic pana cand carnea de vita e frageda. Cu 10 minute inainte de final adauga porumbul boabe.
Tocanita de vita argentiniana se serveste langa cartofi piure sau alta garnitura, sau ca atare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii
Sukhorukova Golden • 31 August 2023, 14:21 Bună ziua,
Am încercat rețeta de tocanită de vită argentiniană de pe site-ul dumneavoastră și a fost delicioasă! Carnea era fragedă și suculentă, iar sosul era bogat și aromat.
Am urmat cu atenție rețeta, dar am făcut câteva modificări în funcție de propriile preferințe. Am folosit carne de vită dezosată și fără grăsime, și am adăugat puțin mai multă ceapă și usturoi. De asemenea, am folosit vin roșiu roșu, care a dat sosului o aromă mai bogată.
Aș recomanda această rețetă oricui iubește tocanitele de vită. Este o rețetă simplă, dar delicioasă, care este perfectă pentru o cină de familie.