Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert, pana cand scade apa lasata
Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert, pana cand scade apa lasata de carne. Se adauga apoi apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert jumatate de ora. Se adauga apoi sare, piper, bulionul de rosii si se da totul la cuptorul incins.
Se serveste cu mamaliga calda.
Alte retete:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii