Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert, pana cand scade apa lasata
Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert, pana cand scade apa lasata de carne. Se adauga apoi apa cat sa acopere carnea si se lasa la fiert jumatate de ora. Se adauga apoi sare, piper, bulionul de rosii si se da totul la cuptorul incins.
Se serveste cu mamaliga calda.
Alte retete:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcDesert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe Pavlova este un dulce deosebit creat in cinstea balerinei Anna Pavlova....
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii