Tocanita din piept de pui cu maghiran

Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, se prajeste pana s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui file
  • O ceapa potrivita
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura maghiran
  • 200 ml smantana
  • Sare
  • Piper macinat
  • Putin ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei.

Se adauga carnea de pui, se prajeste pana se albeste.

Se presara cu boia si se stinge cu putina apa. SE potriveste gustul cu maghiran, sare si piper. Se caleste pana se inmoaie. Cand este gata se amesteca cu smantana. Se serveste cu orez.
Incercati si urmatoarele retete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc