Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei. Se adauga carnea de pui, se prajeste pana s
Pieptul de pui se taie fasii de grosimea unui creion. Ceapa se taie in cuburi mici si se caleste in ulei.
Se adauga carnea de pui, se prajeste pana se albeste.
Se presara cu boia si se stinge cu putina apa. SE potriveste gustul cu maghiran, sare si piper. Se caleste pana se inmoaie. Cand este gata se amesteca cu smantana. Se serveste cu orez.
Incercati si urmatoarele retete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii