Am taiat carnaciorii in felii, cartofii in cubulete si morcovii in rondele. Am tocat ceapa si am taiat prazul rondele. Intr-o cratita maricica, am t
Am taiat carnaciorii in felii, cartofii in cubulete si morcovii in rondele. Am tocat ceapa si am taiat prazul rondele. Intr-o cratita maricica, am topit untul. In el am prajit carnaciorii. Apoi am adaugat ceapa tocata si le-am calit impreuna. Cand ceapa devine "sticloasa", am pus faina in ploaie, amestecand. Dupa faina e randul supei. Se lasa sa dea un clocot. Separat, am fiert morcovii si cartofii, cca 20 de min la foc mic. Ideea e sa nu ii fierbem de tot, pentru ca se farmiteaza cartofii. Oricum, mai fierb si in tocanita. Am adaugat smantana peste carnaciori si ce mai era in cratita, am incorporat-o bine, apoi am pus si cartofii si morcovii. Se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga branza topita, se fierbe pana cand se topeste toata si ultimul se pune prazul. Se amesteca bine.
Pofta buna!
Reteta Tocanita poloneza a fost propusa de Gospodini pe forum culinar.ro
Alte retete cu carnat afumat gasiti aici:
Mancarica de fasole cu carnati afumati,
Iahnie de fasole la ceaun,
Jambalaya

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii