Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 l
Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici.
Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 linguri untura apoi ceapa si apoi se stinge cu supa si putin vin.
Se lasa sa fiarba inabusit.Intre timp maruntaiele se frig pr jeratec ,se taie bucatele si se amesteca in cratita cu restul de carne.
Se pune apoi bulionul ,sare ,verdeata .
Se lasa sa mai clocoteasca cateva minute impreuna pana ce grasimea iese deasupra. Se poate pune si ceva usturoi taiat marunt.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta Tochitura brasoveana a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro
Alte retete de tochitura gasiti aici:
Tochitura de porc,
Tochitura din maruntaie de pui,
Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii