Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 l
Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici.
Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 linguri untura apoi ceapa si apoi se stinge cu supa si putin vin.
Se lasa sa fiarba inabusit.Intre timp maruntaiele se frig pr jeratec ,se taie bucatele si se amesteca in cratita cu restul de carne.
Se pune apoi bulionul ,sare ,verdeata .
Se lasa sa mai clocoteasca cateva minute impreuna pana ce grasimea iese deasupra. Se poate pune si ceva usturoi taiat marunt.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta Tochitura brasoveana a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro
Alte retete de tochitura gasiti aici:
Tochitura de porc,
Tochitura din maruntaie de pui,
Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii