Tochitura taraneasca din purcel afumat

Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei aveti nevoie de muschiulet, costita, carnat si slanina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g muschiulet
  • 300 g costita
  • 300 g carnat
  • 200 g slanina
  • 2 pahare apa.

Mod de preparare

Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei, tocam slanina cubulete si o punem la topit, adaugam costita, carnatul si muschiuletul taiate bucati mai mari, prajim 10 minute, apoi adaugam 2 pahare de apa si lasam sa fiarba pana scade apa.


Tochitura taraneasca din purcel afumat se serveste cu ochiuri, branza framantata si mamaliga cu lapte acru (iaurt).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc