Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei aveti nevoie de muschiulet, costita, carnat si slanina.
Tochitura taraneasca din purcel afumat este delicioasa. Pentru prepararea tocanitei, tocam slanina cubulete si o punem la topit, adaugam costita, carnatul si muschiuletul taiate bucati mai mari, prajim 10 minute, apoi adaugam 2 pahare de apa si lasam sa fiarba pana scade apa.
Tochitura taraneasca din purcel afumat se serveste cu ochiuri, branza framantata si mamaliga cu lapte acru (iaurt).
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese O data ce m-am invatat cu micutul acesta negru numit Crock Pot imi place sa gatesc mereu cu el . De data aceasta...
Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot
Comentarii