Bucatile de burta prefiarta si taiata subtire se spala si se strecoara Intr-o cratita se calesc in ulei verdeturile taiate, catelul de usturoi, foaia
Bucatile de burta prefiarta si taiata subtire se spala si se strecoara
Intr-o cratita se calesc in ulei verdeturile taiate, catelul de usturoi, foaia de dafin. Se adauga burta iar apoi vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora complet. Se adauga rosiile decojite, sare, piper si ardeiul iute. Se lasa la fiert adaugandu-se supa fierbinte din cand in cand, daca e nevoie. La sfarsit se adauga busuiocul, se mai da un clocot si se serveste cu mult parmezan.
Pofta buna!
Reteta Trippa al sugo (Burta cu sos) a fost propusa de DADI.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryRisotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii