Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opres
Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu sare, iar restul se opreste separat pentru fiert. Hreanul se curata, se spala, se rade fin. Morcovii se spala. Amestecul pentru ciorba de burta se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga usturoi(25g) si se fierbe 5-6 ore in functie de textura carnii. Dupa fierbere, picioarele si burta se scot intr-un vas, se lasa sa se raceasca. Carnea de pe picioarele de vita se dezoseaza, se taie impreuna cu burta in bucati patrate. Peste carne se pune supa strecurata (circa 1.5kg) si se fierb circa 30 minute. Se adauga usturoi pisat amestecat cu supa (100g). Hreanul se amesteca cu supa.
Preparatul se prezinta in tambal sau farfurie, iar sosul de hrean in sosiera. Se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrycu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.
Supa cu taglioliniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii