O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem p
O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem pana s inmoaie. Din cealalta ceapa, putina boia si untura preparam un sos, in care fierbem carnea afumata taiata in cubulete de grosimea unui deget. Cand carnea este aproape fiarta adaugam rondelele de carnati afumati si continuam fierberea. La urma amestecam carnurile cu varza, daca trebuie punem sare, apoi fierbem totul impreuna.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAm vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii