O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem p
O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem pana s inmoaie. Din cealalta ceapa, putina boia si untura preparam un sos, in care fierbem carnea afumata taiata in cubulete de grosimea unui deget. Cand carnea este aproape fiarta adaugam rondelele de carnati afumati si continuam fierberea. La urma amestecam carnurile cu varza, daca trebuie punem sare, apoi fierbem totul impreuna.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii