Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul, Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin
Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul,
Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin piper.
Formam piftelute mici si le trecem prin faina.
Apoi le prajim in putin ulei.
Taiem cate o felie de-a lungul vinetelor.
Scobim miezul si-l taiem cubulete.
Intr-o tigaie calim usor prazul tocat,
apoi adaugam cubuletele de vinete, sare, piper.
si la urma piftelutele.
Umplem vinetele cu aceasta compozitie,
alternand cu branza si rosiile taiate cubulete.
Le asezam in tava
si le coacem in cuptor, la 200 grade C, 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Vinete cu chiftelute (piftelute) propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii