Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul, Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin
Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul,
Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin piper.
Formam piftelute mici si le trecem prin faina.
Apoi le prajim in putin ulei.
Taiem cate o felie de-a lungul vinetelor.
Scobim miezul si-l taiem cubulete.
Intr-o tigaie calim usor prazul tocat,
apoi adaugam cubuletele de vinete, sare, piper.
si la urma piftelutele.
Umplem vinetele cu aceasta compozitie,
alternand cu branza si rosiile taiate cubulete.
Le asezam in tava
si le coacem in cuptor, la 200 grade C, 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Vinete cu chiftelute (piftelute) propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryHai că v-am pus pe gânduri! ;) Medicul de familie ne-a recomandat să consumăm carne de struț, când ne-a citit...
Supa din carne de strutPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii