Margarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc toate pana ceapa devine
Margarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc toate pana ceapa devine aurie cam 3- 5 minute la foc portivit-mare.
Cand ceapa e aurie se adauga carnea si ardeiul gras, se amesteca si se lasa pe foc cam vreo 6-8 minute pana cand carnea nu mai e roz.
Se adauga vinul si se lasa focul mai mic. Acoperiti cu un capac si lasati cam 5 minute.
Intr-un castronel se amesteca cana de supa vita cu amidonul pana acesta se dizolva, se toarna peste carne se da focul din nou mai mare si se amesteca pana cand sosul s-a ingrosat. se ia de pe foc si se serveste pe orez sau pe langa, cum vreti voi.
Pofta buna!
Reteta Vita usturoiata cu ardei gras verde a fost propusa de pupacel pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Mancare cu carne de vita si Guinness,
Hamburger cu carne de vita,
Salata carne de vita si verdeata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii