Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt.
Pentru vitelul cu ciuperci se taie camea de vitel in bucatele potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de unt sau de untura si o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie in feliute subtiri. Cand carnea este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce incep sa piarda din umezeala. Se presara cu faina si se amesteca din cand in cand cu lingura la foc potrivit, pana ce incepe si faina sa se ingalbeneasca. Se toarna vinul si zeama de carne, in care s-a amestecat o lingura de bulion de rosii. Se potriveste de sare. Se acopera, se da la cuptor, se tine sa fiarba la foc potrivit.
Vitelul cu ciuperci se serveste cald.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii