• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati
• fasonati carnea de vita daca este nevoie
• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver
• vidati vrabioara cu aparatul de vidare FoodSaver apasand butonul pentru extra umiditate si folosind un servetel in punga pentru a absorbi sucurile create in exces
• introduceti vrabioara la 55 de grade in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox (abia cand apa din SousVide a atins temperatura setata)
• scoateti-o dupa 14 h si lasati-o sa se odihneasca cca 30 de minute
• optional, puteti incinge o tigaie si o puteti sota in unt cu putin ulei pana cand aceasta se va rumeni
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii