Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina. Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g d
Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina.
Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g de unt,zaharul si 100 ml de apa. Cand sunt gata, se scot si se scurg. In acelasi vas in care au fost andivele se adauga ceapa, restul de unt si se mai tin la foc 5 min. Se ia vasul de pe foc si se incorporeza nucile si jambonul. Se amesteca bine, apoi se adauga smantana, ouale, cascavalul. Se asorteaza. Acest amestec se asaza uniforma pe foi de aluat, aranjand si andivele, taiate jumatati de lung.
Se introduce la cuptor cca 15 min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii