Andive cu jambon in foietaj

Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina. Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g d

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • andive
  • lamaie
  • ceapa
  • miez de nuca
  • cascaval
  • jambon
  • zahar
  • foietaj
  • smantana lichida
  • faina
  • oua
  • sare
  • piper
  • unt

Mod de preparare

Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina.

Se inabusa intr-un vas timp de 30 min. Andivele cu sucul de lamaie, 35 g de unt,zaharul si 100 ml de apa. Cand sunt gata, se scot si se scurg. In acelasi vas in care au fost andivele se adauga ceapa, restul de unt si se mai tin la foc 5 min. Se ia vasul de pe foc si se incorporeza nucile si jambonul. Se amesteca bine, apoi se adauga smantana, ouale, cascavalul. Se asorteaza. Acest amestec se asaza uniforma pe foi de aluat, aranjand si andivele, taiate jumatati de lung.

Se introduce la cuptor cca 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori