Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pat
Se pune cuptorul la incalzit la 225 grade C. Bacon-ul se taie in feliute si se prajeste. Se pune sa se scurga pe servetele de hartie. Se amesteca pateul, ouale, branza, faina si condimentele, intr-un castron. Ardeii se taie in doua, pe lungime. Se umplu cu crema de pate si se pun intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu grasime. Se amesteca rosiile cu sare si boia. Se toarna langa ardei. Se pun la cuptor. Cascavalul ras se pune peste ardei dupa ardeii au stat in cuptor circa 20 min. Se mai lasa circa 20 minute. Se presara apoi bacon-ul.
Reteta propusa de Elena of Sweden pe forumul culinar.ro
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii