Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu brinza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se cur
Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu brinza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu brinza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace ½ ora.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaImi plac mult de tot prajiturile cu citrice si daca acum cateva zile am facut una cu lamaie si afine, aceasta am facut-o cu...
Prajitura cu portocala si ciocolataIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii