Budinca "Delicia" este, dupa cum sugereaza si numele, o alt fel de budinca delicioasa de cartofi.
Mod de preparare:
Curatati cartofii si fierbeti-i in apa clocotita si putin sarata. Cand sunt gata, scoateti-i intr-un castron, pasati-i si amestecati-i cu branza de vaci, telemeaua si untul. Adaugati apoi galbenusurile, smantana, laptele, faina si mararul verde. Omogenizati compozitia, apoi amestecati cu albusurile batute spuma tare. Ungeti o tava cu unt, puneti amestecul si coaceti budinca in cuptorul incins, la foc potrivit timp de 30-40 de minute.
Puteti servi budinca la cina, impreuna cu o salata de cruditati.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii