Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Pentru a face aceasta reteta de budinca aveti nevoie de 5 cartofi mari, 3 oua si branza de burduf.
Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Se fierb cartofii in coaja. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se pun in apa rece.
Se decojesc si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca ouale cu smantana si branza de burduf.
Se adauga cartofii,se amesteca usor si se pun in tava unsa in prealabil. Eu am folosit o forma de chec din silicon si am sarit peste pasul acesta.
Se da la cuptor si se tine cam 40 de minute.
Budinca ruseasca de cartofi se serveste calda, dar si rece e gustos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii