Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina ta
Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina taiata cubulete, cu carnatii si cu castravetii (toate taiate). Acest amestec se pune peste feliile de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata alba. In putina untura se prajesc ambele parti, iar apoi se fierb pana se inmoi. Intre timp se prepara un sos din faina, apa, smantana, vegeta si suc de lamaie. Ca si garnitura preparam galuste din cartofi. Se fierb cartofii, iar mai apoi se zdrobesc. Dupa ce s-a racit se adauga faina si ouale, se presara putina sare si se plamadeste bine. Se formeaza galuste de marimea unui mar mai mic si se fierb in apa sarata.
Alte retete usoare recomandate
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii