Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina ta
Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina taiata cubulete, cu carnatii si cu castravetii (toate taiate). Acest amestec se pune peste feliile de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata alba. In putina untura se prajesc ambele parti, iar apoi se fierb pana se inmoi. Intre timp se prepara un sos din faina, apa, smantana, vegeta si suc de lamaie. Ca si garnitura preparam galuste din cartofi. Se fierb cartofii, iar mai apoi se zdrobesc. Dupa ce s-a racit se adauga faina si ouale, se presara putina sare si se plamadeste bine. Se formeaza galuste de marimea unui mar mai mic si se fierb in apa sarata.
Alte retete usoare recomandate
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii