Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina ta
Carnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt, se amesteca cu slanina taiata cubulete, cu carnatii si cu castravetii (toate taiate). Acest amestec se pune peste feliile de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata alba. In putina untura se prajesc ambele parti, iar apoi se fierb pana se inmoi. Intre timp se prepara un sos din faina, apa, smantana, vegeta si suc de lamaie. Ca si garnitura preparam galuste din cartofi. Se fierb cartofii, iar mai apoi se zdrobesc. Dupa ce s-a racit se adauga faina si ouale, se presara putina sare si se plamadeste bine. Se formeaza galuste de marimea unui mar mai mic si se fierb in apa sarata.
Alte retete usoare recomandate
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii