Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se
Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos (se lasa un cotor). Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti. Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu. Se dau la cuptor aproximativ 1 h pana se inmoaie (mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.
Se servesc calzi!
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii