Cartofi bavarezi

Cartofii bavarezi sunt deliciosi, si reprezinta un pranz sau o cina consistenta, si foarte usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cartofi bavarezi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura de ceapa rosie razuita
  • 250 g carnati + 5 bucati de 8-10 cm lungime
  • 1 lingura de ulei
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. intre timp, se amesteca cu telul smantana si cascavalul, se condimenteaza cu putina sare si cu ceapa rosie razuita si se adauga carnatii taiati rondele. Cartofii si compozitia de smantana se pun intr-un vas termorezistent uns si totul se coace in cuptor pana cand cartofii absorb integral compozitia de smantana. Cand este gata, bucatile de carnati se asaza deasupra in forma de stea si se prajesc in cuptorul incins pentru inca 10 minute.


Cartofii bavarezi se servesc calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori