Cartofii la cuptor sunt intotdeauna bineveniti la orice masa si nici aceasta reteta de cartofi boulangere nu face exceptie.
Se taie ceapa rondele si se pune la sotat. In acest timp se taie cartofii rondele, se toaca si cimbrul...
Se unge o tava cu putin unt.
Se aseaza un strat de rondele de cartofi, se presara cimbru, sare, piper, usturoi si ceapa sotata.
Se repeta operatia pana la terminarea cartofilor. Stratul de deasupra se unge cu o pensula cu untul topit.
Se pun foile de dafin pe margini. La final se adauga supa de pui printr-o margine, foarte usor, ca sa nu se deranjeze deloc straturile de cartofi.
Atentie, supa trebuie sa ajunga pana la ultimul strat( cel de sus) dar sa nu-l depaseasca, nivelul supei ramane chiar sub ultimul strat de rondele.
Se lasa la cuptor 30 de minute, pana se rumenesc, la 180 de grade.
Cartofii boulangere se servesc drept garnitura la fripturi.
Reteta de cartofi boulangere a fost propusa pe forumul Culinar.ro de geladumi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii