Se curata cartofii de coaja, se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se tavalesc apoi prin pesmet, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se int
Se curata cartofii de coaja, se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se tavalesc apoi prin pesmet, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul bine incins. Sunt gata atunci cand s-au rumenit.
Se servesc calzi, cu mujdei de usturoi.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii