Cartofi copti umpluti cu cascaval

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac in lungul cartofului. Se scobeste din miez astfel ca peretii sa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari
  • 1 lingura unt
  • 100 gr. cascaval uscat
  • 100 gr. smintina
  • o lingurita marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac in lungul cartofului. Se scobeste din miez astfel ca peretii sa ramina de 1,5 cm. Miezul scobit se imparte in doua. O parte se indeparteaza, iar cealalta se amesteca cu untul si cascavalul ras. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii in asa fel incit sa se mai poata adauga in fiecare cite putina smintina. Se sareaza. Se asaza cartofii unul linga altul intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Se servesc imediat, presarind putin marar tocat peste fiecare cartof

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori