Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura. 1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sa
Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura.
1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sau 8 se sareaza si se dau prin faina de malai. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, unul langa altul si se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.
2. Nu m-am uitat la ceas dar cred ca i-am tinut 30 de minute. Sunt foarte crocanti din cauza crustei de malai, nu sunt uleiosi.
Se servesc cu mujdei de usturoi.
Reteta propusa de Amalia aa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii