Slanina se feliaza, se prajeste, apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita. Apoi se adauga rondele de carnati, se mai prajesc impreuna cateva
Slanina se feliaza, se prajeste, apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita. Apoi se adauga rondele de carnati, se mai prajesc impreuna cateva minute si se ia vasul de pe foc.
Se adauga boia de ardei, cartofii curatati si feliati, sare si apa pana le acopera. Se pune inapoi pe foc si se fierbe sub capac la foc mic. Cand cartofii sunt fierti pe jumatate se adauga rondele de ardei si rosiile feliate. Cand e fiarta complet se adauga crenvustii si se mi fierb o data.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii