Slanina se feliaza, se prajeste, apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita. Apoi se adauga rondele de carnati, se mai prajesc impreuna cateva
Slanina se feliaza, se prajeste, apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita. Apoi se adauga rondele de carnati, se mai prajesc impreuna cateva minute si se ia vasul de pe foc.
Se adauga boia de ardei, cartofii curatati si feliati, sare si apa pana le acopera. Se pune inapoi pe foc si se fierbe sub capac la foc mic. Cand cartofii sunt fierti pe jumatate se adauga rondele de ardei si rosiile feliate. Cand e fiarta complet se adauga crenvustii si se mi fierb o data.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcDesertul acesta este printre primele pe care am invatat sa il fac inca de cand eram in scoala generala. Este o reteta clasica...
Tarta cu budinca si fructe
Comentarii