Se curata cartofii, se spala si se taie felii pe lung. Se unge o forma de sticla incasabila cu unt mult, se pun cartofii presarati cu putina sare, se
Se curata cartofii, se spala si se taie felii pe lung.
Se unge o forma de sticla incasabila cu unt mult, se pun cartofii presarati cu putina sare, se acopera cu supa
de carne sau de zarzavat si se introduce forma in cuptorul rece. Se da focul mic la inceput, apoi se potriveste si se lasa cartofii in cuptor o
jumatate de ora. Se scoate apoi forma din cuptor, se intorc cartofii cu lingura, se presara brinza sarata data pe razatoare peste ei si se continua coacerea.
Se adauga smintina cind cartofii sint gata si se servesc fierbinti, cu piine proaspata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii