Se curata cartofii, se spala si se taie felii pe lung. Se unge o forma de sticla incasabila cu unt mult, se pun cartofii presarati cu putina sare, se
Se curata cartofii, se spala si se taie felii pe lung.
Se unge o forma de sticla incasabila cu unt mult, se pun cartofii presarati cu putina sare, se acopera cu supa
de carne sau de zarzavat si se introduce forma in cuptorul rece. Se da focul mic la inceput, apoi se potriveste si se lasa cartofii in cuptor o
jumatate de ora. Se scoate apoi forma din cuptor, se intorc cartofii cu lingura, se presara brinza sarata data pe razatoare peste ei si se continua coacerea.
Se adauga smintina cind cartofii sint gata si se servesc fierbinti, cu piine proaspata.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii