Se fierb cartofii 20 min in apa sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie felii. Pentru sos: 2 linguri unt se dinstuie cu ceapa toca
Se fierb cartofii 20 min in apa sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie felii. Pentru sos: 2 linguri unt se dinstuie cu ceapa tocata, se adauga praful de curry, faina si se amesteca. Se toarna supa de legume si smintina si se fierbe 10-15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie cuburi, se amesteca cu caisele si ardeii si se introduc in sos in ultimele 10 minute.
Se servesc la friptura.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii