Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o
Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o vas se aranjeaza pe mai multe straturi: un strat de cartofi, un strat de ciolan, un strat de ceapa, si apoi se repeta astfel incat deasupra ultimul strat sa fie cartofi. Se decoreaza ca pasta gulas. Se acopera vasul si se pune la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.
Alte retete mancare
recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii