Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o
Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o vas se aranjeaza pe mai multe straturi: un strat de cartofi, un strat de ciolan, un strat de ceapa, si apoi se repeta astfel incat deasupra ultimul strat sa fie cartofi. Se decoreaza ca pasta gulas. Se acopera vasul si se pune la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.
Alte retete mancare
recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii