Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge c
Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge cu o ceasca de apa si un pahar de vin alb.
Curatam cartofii, apoi se spala si se taie felii pe lung, se mai spala o data si se pun in sosul de ceapa.
Se adauga faina desfacuta in apa rece, se toarna sosul peste cartofi, se adauga putina sare si se acopera vasul.
Mincarea se face la foc mic.
Se fierb cartofii 20 de minute, dupa care se adauga costita felii, piper boabe si putin usturoi.
Mincarea se scade bine si se serveste calda, presarata cu verdeata tocata marunt.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii