Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri
Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri. Se spala rozmarinul si se rup frunzele. Se curata cartofii fierti. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, si se prajesc cartofii intregi, impreuna cu ardeii, amestecand din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ceapa si crenvurstii, iar la final se presara cu frunzele de rozmarin si se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii