Ungem o tava mijlocie cu ulei si presaram cu pesmet. Curatam cartofii de coaja, ii taiem in rondele subtiri, saram putin, si ii asezam in tava. Jumar
Ungem o tava mijlocie cu ulei si presaram cu pesmet. Curatam cartofii de coaja, ii taiem in rondele subtiri, saram putin, si ii asezam in tava. Jumarile se taie foarte marunt sau se dau prin masina de tocat si se presara peste cartofi. Batem ouale spuma, adaugam mustarul si chefirul, apoi usturoiul pisat, Vegeta, piperul zdrobit si nucsoara. Taiem ceapa foarte marunt si o punem in sosul cu care stropim deasupra cartofilor. Punem in cuptorul incins, preincalzit, apoi prajim la foc mediu pana se prajeste si se face o crusta aurie.
Alte retete recomandate
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcDesertul acesta este printre primele pe care am invatat sa il fac inca de cand eram in scoala generala. Este o reteta clasica...
Tarta cu budinca si fructe
Comentarii