Ungem o tava mijlocie cu ulei si presaram cu pesmet. Curatam cartofii de coaja, ii taiem in rondele subtiri, saram putin, si ii asezam in tava. Jumar
Ungem o tava mijlocie cu ulei si presaram cu pesmet. Curatam cartofii de coaja, ii taiem in rondele subtiri, saram putin, si ii asezam in tava. Jumarile se taie foarte marunt sau se dau prin masina de tocat si se presara peste cartofi. Batem ouale spuma, adaugam mustarul si chefirul, apoi usturoiul pisat, Vegeta, piperul zdrobit si nucsoara. Taiem ceapa foarte marunt si o punem in sosul cu care stropim deasupra cartofilor. Punem in cuptorul incins, preincalzit, apoi prajim la foc mediu pana se prajeste si se face o crusta aurie.
Alte retete recomandate
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii