Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cuburi.Se pune in cratita putina apa sa fiarba si cand clocoteste se pun cartofii si se lasa sa dea ca
Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cuburi.Se pune in cratita putina apa sa fiarba si cand clocoteste se pun cartofii si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se scurg si se pun in lapte cu 30g unt.Se lasa sa fiarba pana scade laptele si se toarna smantana amestecata cu faina,apoi se mai pun 20g unt,se lasa sa dea 2-3 clocote si se servesc.
Cum vrei;calzi sau reci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii