Cartofii cu sunca gratinati sunt mancaruri cu cartofi delicioase. Sunca presata se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste.
Cartofii cu sunca gratinati sunt mancaruri de cartofi delicioase. Sunca presata se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si apoi se indeparteaza apa. Castravetii murati se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg si se racesc. Faina se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se inabusa in 75 g untura si 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in lapte, mustar, pasta de tomate si jumatatea de cub MAGGI; totul se fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga sunca, castraveti, cartofi, smantana, sare si piper dupa gust. in tava unsa cu untura se toarna compozitia obtinuta, se niveleaza, se adauga deasupra cascaval ras, bucatele de unt (sau margarina) si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Cartofii cu sunca gratinati se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii