Se fierb cartofii in coaja,se curata,se taie felii dupa ce s-au racit,deoarece altfel se sfarama.Se face sosul alb(v.reteta "Sos alb"),apoi se amestec
Se fierb cartofii in coaja,se curata,se taie felii dupa ce s-au racit,deoarece altfel se sfarama.Se face sosul alb(v.reteta "Sos alb"),apoi se amesteca cu doua galbenusuri si cu albusurile batute spuma.Se ia un vas de sticla incasanila,se unge cu unt,se aseaza feliile de cartofi,se stropesc cu unt si se presara cu cascaval ras.Peste feliile de cartof se pune un strat de sunca taiata cuburi mici,apoi un strat de sos alb si din nou cartofi,cascaval si sunca,iar deasupra sos alb;se presara cu cascaval ras si se introduce vasul in cuptor sa se coaca cartofii,la foc mic.Cand compozitia este crescuta si frumos rumenita se serveste.
Cand se scoate din cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii