Cartofii dulci seamana la gust cu dovleacul portocaliu sau cu morcovul - nu pot fi folositi la desert, contrar numelui. Insa cartofii dulci la cuptor reprezinta o garnitura exceptionala de toamna.
Cartofii dulci, aceste minunatii nutritive (contin vitamina a, c, b6, mangan , cupru, fibre, potasiu, fier ), nu e rau sa le avem pe masa noastra, macar din cind in cind.
Amestecam cartofii taiati cu harissa bine de tot, si-i plasam in tava de aragaz, pe hirtie de copt, dupa care ii introducem in cuptorul incalzit la 180 grade, cca 30-40 minute, pina se rumenesc.
Separat, amestecam smintina cu cepsoara tocata. Servim cartofii calzi trecindu-i prin acest dip .
enjoy!:)
Sursa reteta: http://alison-trials.blogspot.ro/
Serviti cartofii dulci la cuptor fie ca gustare fie ca garnitura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii