Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins.
Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sint gata prajiti, se adauga mujdei.
Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaDacă îți place kebabul de pui, e mai sigur și mai sănătos să ți-l prepari singur. Emile Henry îți propune o...
Kebab de pui in stil mediteraneanToba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc poate fi...
Toba de porcSe pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa...
Ceai cu lamaiePentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in...
Sarlota cu fructe de sezonPunch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Punch cu soc si ginO prajitura fina si delicioasa care se topeste in gura.M-am inspirat dupa reteta Jamilei!
Prajitura Alba ca zapadaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii