Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade
Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade apa de tot,apoi se pun la cuptor sa se rumeneasca frumos.Nu se amesteca in ei,ci numai se scutura cratita pentru a se intoarce pe toate partile si a se rumeni uniform.
cand se scot din cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii