Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade
Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade apa de tot,apoi se pun la cuptor sa se rumeneasca frumos.Nu se amesteca in ei,ci numai se scutura cratita pentru a se intoarce pe toate partile si a se rumeni uniform.
cand se scot din cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii