Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in rondele de 1 cm grosime. Se fierb in apa cu sare.Se da prin razatoarea mare cascavalul. Se amestec
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in rondele de 1 cm grosime. Se fierb in apa cu sare.Se da prin razatoarea mare cascavalul. Se amesteca cascavalul cu smantana, piperul, nucsoara eventual si ouale. Se impart cartofii si sosul in doua sau in trei in functie de dimensiunea tavii (2-3 l). In tava se pun un rand de cartofi, sos, cartofi si iar sos. Se preincalzeste cuptorul la 190°C; se gratineaza timp de 30 de minute.
Se servesc de preferinta calzi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii