Cartofi frantuzesti cu brinza

Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • 500 - 700 gr brinza telemea de oi
  • 3 oua
  • margarina

Mod de preparare

Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau o tava mai mica de gatit nu cea de la aragaz. Se unge cu margarina foarte bine. Se bat ouale pana se fac spuma. Iar branza se rade. Duap ce a fost unsa tava se pun cate un start de cartofi taiati rondele, un start de branza si inca un start de cartofi cu inca un start de branza; se adauga ouale spuma peste intreaga compozitie si se lasa in cuptor la foc mediu timp de aproximativ 20-30 min.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc