Cartofi frantuzesti la cuptor

Se fierb cartofii si se taie rondele. Se asaza apoi in straturi, un strat de cartofi, unul de smantana, unul de oua fierte. Stratul de sus trebuie sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • smintina
  • oua fierte
  • cascaval

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se taie rondele. Se asaza apoi in straturi, un strat de cartofi, unul de smantana, unul de oua fierte. Stratul de sus trebuie sa fie de cartofi si se toarna smintina deasupra. Dupa preferinta, la fiecare strat se poate adauga cascaval.

Se pune la cuptor pina se rumeneste.
Aceasta mincare este mai buna fierbinte, dar poate fi mincata si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci