Mai intai se prepara o portie de carne de soia. Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi. Inainte de a
Mai intai se prepara o portie de carne de soia.
Apoi, se fierb cartofi fainosi in coaja (1 kg), se curata, se paseaza pana sunt calzi.
Inainte de a se raci, se adauga 60 g unt. 1 lingura cu sare, compozitia de carne din soia, se amesteca bine cu furculita.
Se servesc calzi cu ceapa prajita.
Gurmanzii pun in apa de fiert 100 ml lapte care confera un gust deosebit cartofilor.
Persoanele care prefera gusturile picante pot adauga un sfert de lingura cu rozmarin.
Pireul de cartofi se gateste la fel, dar fara soia si se amesteca cu 200 ml lapte.
Se freaca cu lingura de lemn pana devin spumosi.
Este obligatoriu sa se prepare manual, deoarece prin mixare, pireul devine vascos si lipicios.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii