Cartofii se taie in sferturi si se pun impreuna cu uleiul in tava. Se adauga zeama de la o lamaie, usturoiul, sarea si se amesteca bine. Se lasa la c
Cartofii se taie in sferturi si se pun impreuna cu uleiul in tava. Se adauga zeama de la o lamaie, usturoiul, sarea si se amesteca bine. Se lasa la copt in cuptorul incins 20 de minute, apoi se adauga rosiile, maslinele si rozmarinul. Se coace mancarea aproximativ 40 de minute, pana cand se rumenesc bine cartofi.
Se servesc calzi.
Alte retete:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii