Cartofii se taie in sferturi si se pun impreuna cu uleiul in tava. Se adauga zeama de la o lamaie, usturoiul, sarea si se amesteca bine. Se lasa la c
Cartofii se taie in sferturi si se pun impreuna cu uleiul in tava. Se adauga zeama de la o lamaie, usturoiul, sarea si se amesteca bine. Se lasa la copt in cuptorul incins 20 de minute, apoi se adauga rosiile, maslinele si rozmarinul. Se coace mancarea aproximativ 40 de minute, pana cand se rumenesc bine cartofi.
Se servesc calzi.
Alte retete:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii