Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare. Se fierb si se scurg. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. in 75 g de margarina (sau unt) incalzita se adauga faina dizolvata in lapte si sare; se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se fierbe 10-12 minute, impreuna cu jumatatea de cub MAGGI. Feliile de cartofi se amesteca cu sosul obtinut, 50 g cascaval, oua si sare. in tava unsa cu 10 g margarina (sau unt) si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia, se niveleaza suprafata si se adauga restul de cascaval si 15 g de margarina (sau unt). Se introduce la cuptor pentru gratinare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua se servesc calzi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii