Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua sunt mancaruri de cartofi delicioase. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se introduc in apa cu sare. Se fierb si se scurg. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. in 75 g de margarina (sau unt) incalzita se adauga faina dizolvata in lapte si sare; se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se fierbe 10-12 minute, impreuna cu jumatatea de cub MAGGI. Feliile de cartofi se amesteca cu sosul obtinut, 50 g cascaval, oua si sare. in tava unsa cu 10 g margarina (sau unt) si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia, se niveleaza suprafata si se adauga restul de cascaval si 15 g de margarina (sau unt). Se introduce la cuptor pentru gratinare.
Cartofii gratinati cu cascaval si oua se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii