Cartofii se sapala, se curata si se taie felii. Merele se taie sferturi si li se scot cotoarele. Se taie pulpa felii si se stropesc cu zeama de lamiie
Cartofii se sapala, se curata si se taie felii. Merele se taie sferturi si li se scot cotoarele. Se taie pulpa felii si se stropesc cu zeama de lamiie. Intr-o forma unsa se aseaza straturi alternative de cartofi si felii de mere. Pe fiecare strat se presara sare, piper si cimbru. Se toarna deasupra smintina, brinza rasa se presara si se repartizeaza untul fulgi. Se coace 45-50 min.
Se serveste fierbinte, garnisit cu cimbru proaspat. Poate fi o garnitura delicioasa pentru pulpa de miel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii